English

Shesin lodrat për të paguar funeralin e babait

Angli, 27 dhjetor NOA - Për të paguar funeralin e babait të tyre, katër vajza britanike, lexohet në Daily Mail, kanë shitur lodrat në një ankand online, në prag të Krishtlindjeve.

E ëma Donna, 30 vjeçe nuk arriti dot të gjeje paratë për të paguar funeralin e bashkëshortit të saj, që vdiq pas një sëmundjeje të gjatë, ndaj të cilës ka luftuar për tre vjet.

Për këtë familje janë me të vërtetë kohë tepër të vështira këto që po kalojnë dhe kjo si pasojë e tragjedisë dhe krizës financiare.

Për funeralin duhen rreth 3 mijë sterlina, që nuk po arrijnë dot t’i grumbullojnë në asnjë lloj mënyre.

Nga kjo gjendje erdhi ideja për të përdorur internetin për të ofruar në ankand të gjitha lodrat që ata kishin në shtëpi. Këtë veprim ishin pikërisht të katërta vajzat, Lauren 12 vjeçe, Jodie 8 vjeçe, Chloe 6 vjeçe, Amy 3 vjeçe që imituan për ta vënë në jetë.

r.b/NOA

KOMENTE