English

Themeluesi i Playboy martohet për të tretën herë, është 84 vjeç

SHBA, 26 Dhjetor 2010 - Hjuxh Hefner, themeluesi i Playboy-IT do të martohet për të tretën herë. 84 vjeçari Hefner do të vërë kurorë me mikeshën e tij 24 vjeçare, Kristel Harris.

Hefner, i cili e themeloi Playboy-n në vitin 1953, u nda nga bashkëshortja e dytë në fillim të këtij viti.

Mediat britanike dhe amerikane po komentojne gjeresisht faktin qe gruaja e trete e bosit te revistes se famshme per meshkuj, Playboy, ka marre per bashkeshoret te radhes nje femer plot 60 vjet me te re se ai.

e.n/NOA

KOMENTE