English

Digjen 8 endacakë në amerikë

E martë, 28 dhjetor, NOA-Ndërsa temperaturat kishin zbritur nën zero dhe të pastrehët ishin futur në godinën e braktisur, për tu ngrohur, aty kanë gjetur dhe vdekjen.

Tetë të pastrehë i kishin vënë zjarrin disa pjesëve të drunjta në një fuçi për t’u ngrohur, por flakët kanë përfshirë edhe pjesën tjetër të ndërtesës.

Viktimat kanë humbur jetën të hënën në mbrëmje në Nju Orlins pas një zjarri që ka rënë në një ndërtesë të braktisur.

Vetëm dy nga të pastrehët kanë mundur të shpëtojnë nga kjo tragjedi.

a.y/NOA
KOMENTE