English

Njoftim nga Prokuroria e Përgjithshme

Tiranë, 29 dhjetor, NOA - Prokuroria e Tiranës njofton se sot në orën 13.30, do të zhvillohet një konference për shtyp për përfundimin e hetimeve lidhur me procedimin penal Nr.3314 që bën fjalë për veprat penale të “Korrupsionit aktiv të personave që ushtrojnë funksione publike”, të “ Korrupsionit pasiv të personave që ushtrojnë funksione publike” si dhe të “Shpërdorimit të detyrës”.

NOA

KOMENTE