English

Facebook kalon Yahoo

SHBA, 31 dhjetor NOA - Facebook kalon Yahoo dhe në këtë mënyrë renditet si faqja e tretë më e frekuentuar, pas Google dhe Microsoft. Lajmi është njoftuar nga comScore, një kompani e specializuar në këtë fushë. Sipas comScore, Facebook ka arritur në 647.5 milionë vizitorë unikë në muajin nëntor, duke tejkaluar Yahoo. (630.3 vizitorë unik). Google mund të themi se është bindshëm në krye të renditjes me një penetrim prej 73,8%, pra e 970.1 milionë vizitorë, para sitit të Microsoft (869.4 milionë vizitorë).

r.b/NOA

KOMENTE