English

Adam Levine lakuriq, por me qëllime... bamirësie

Kalifornia, 8 Janar NOA - Zhvishet gjysmë lakuriq, pot për t’u bërë e qartë, diçka e tillë është kryer vetëm me qëllime bamirësie. Bëhet fjalë për lokalistin e grupit kalifornian Maroon 5, Adam Levine.

Faktikisht ylli i muzikës, ka lejuar të realizohet ky shërbimet fotografik, me një qilim tepër të drejtë: parandalimi i kancerit në prostatë dhe në testikujt.

Fotot e realizuara nga Ben Riggot do të publikohen në revistën “Cosmopolitan” gjatë muajit shkurt.

r.b/NOA

KOMENTE