English

Clinton shkon në Gjirin Persik për programin bërthamor të Iranit

E shtunë, 8 janar 2011, NOA- Sekretarja amerikane e Shtetit Hillary Clinton viziton sot Gjirin Persik për të biseduar mbi programin bërthamor të Iranit.

Zyrtarët e Departamentit të Shtetit deklaruan se Sekretarja Clinton do t’i njoftojë udhëheqësit e Gjirit Persik mbi raundin tjetër të bisedimeve për çështjen e programit bërthamor me Iranin, që priten të zhvillohen me 20 janar në Stamboll.

Sekretarja Clinton do të diskutojë mbi mënyrat për të ndihmuar vendet e Gjirit Persik në respektimin më të mirë të sanksioneve të Kombeve të Bashkuara kundër Iranit.

Më tej ajo do të vizitojë Emiratet e Bashkuara Arabe, Omanin dhe Katarin.

a.y/NOA

KOMENTE