English

Fotolajm – Tirana firmos kundër Dik Martit

Qytetarë të Tiranës, duke firmosur peticionin kundër raportit për Kosovën të Dick Martit, i organizuar nga tre organizata joqeveritare: Veteranet e Luftës së UÇK, familjet e Dëshmorëve dhe Invalidët e Luftës. Ky peticionit pritet të dorëzohet në Asamblenë Parlamentare të KE-së. NOA-LSA

KOMENTE