English

Jahti madhështor i Puff Daddy

Nju Jork, 8 Janar NOA - Për të nisur sa më mirë vitin 2011 që sapo ka hyrë, reperri amerikan Puff Daddy, ka vendosur të marrë me qira për një super- jaht, të një vlere prej 850 mijë dollarësh në një javë.

E veçanta e këtij jahti është se ai mund të kontrollohet dhe komandohet edhe nëpërmjet një i-Padi.

Puff Daddy së bashkë me mamanë e tij dhe dy vajzat ndodhet në St Barth.

Personat që kanë në dispozicion këtë jaht 60 metër të gjatë kanë me vete dhe një i-Pad me anë të së cilin kontrollojnë rrugën e anijes, temperaturat dhe sistemet argëtuese.

Si të mos mjaftonte, ai është i pajisur dhe më një librari të veçantë muzikore që i plotëson çdo nevojë të mundshme këngëtarit.

Në bord ka edhe dhjetëra pajisje sërfi, mjete të tjera lundruese, trampolina të shumta, madje dhe një pistë vallëzimi.

r.b/NOA

KOMENTE