English

Kryeziu: DV 500 vëzhgues, apel për votim të qetë

Prishtinë, 8 janar 2011, NOA- Kosova zhvillon ditën e nesërme zgjedhjet e pjesshme, pas kontestimit të votimeve të 12 dhjetorit.

Koalicioni i organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” ka angazhuar rreth 500 vëzhgues për të monitoruar rivotimin në komunat e Skenderajt, Drenasit, Deçanit, dhe pjesërisht në Malishevë e Lipjan.

Ismet Kryeziu, udhëheqës i “Demokracisë në Veprim”, para mediave u bëri thirrje partive politike që të mundësojnë një proces të qetë dhe demokratik.
Ndërkohë nga ana e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë akredituar rreth 2 mijë vëzhgues, vendas e ndërkombëtar.

a.y/NOA

KOMENTE