English

Rama: Prokurorët ta mbrojnë më mirë akuzën në gjyq

Tiranë, 21 Janar, NOA - Prokurorët duhet të jenë më bindës në gjyqe dhe ta mbrojnë më mirë akuzën gjatë seancave gjyqësore.

Një këshillë të tillë, kryeprokurorja Ina Rama ua ka lënë vartësve të saj, gjatë fjalës që mbajti në analizën vjetore të institucionit që mbulon.

Duke u pohuar prokurorëve se ata përfaqësojnë shtetin në një gjyq, u kërkoi atyre që të jenë sa më bindës para gjykatës dhe ta mbrojnë me këmbëngulje akuzën.

“Prokurori nuk është një individ në gjykatë, por përfaqëson shtetin dhe ndaj ai duhet që t’i mbrojë akuzat që paraqet atje”, tha ndër të tjera Rama.

Ajo kërkoi që figura e prokurorit të ketë më shumë integritet ... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE