English

Spitali Ushtarak: Dy të vdekur nga demonstruesit

Tiranë, 21 Janar 2011 NOA – Dy persona kanë mbërritur të vdekur në spital dhe dyshohet se janë viktima të goditjeve në demonstratën e opozitës që degjeneroi në dhunë.

Sipas burimeve nga Spitali Ushtarak, personat e vdekur janë Zivar Veizi, 42 vjeç nga Gjirokastra, dhe një person i dytë i vdekur, Hekuran Deda, nga Dibra.

Mësohet se ata nuk kanë pësuar humbjen e jetës nga armë zjarri por nga goditje, dyshohet nga sende të forta.

KOMENTE