English

Monica Belluci, striptizëm për De Niron

Itali, 31 Janar NOA - Puthje pasioni në rrugë, ikje romantike, me Robert De Niro, madje edhe një striptizë.

“Manuali i Dashurisë” i Monica Belluci është ai i erosit. Ylli është rrëfyer për revistën “Best Movie” dhe ka siguruar se është një mbështetëse e madh e fizikut, duke e konsideruar atë si formën më të vërtetë dhe më të qartë të shprehisë së një artisti.

Në episodin e tretë të “Manualit të Dashurisë”, filmit të Giovanni Veronesi, Monika, bën që një një profesor amerikan i historisë së artit të bie të dashuri me të, rol i cili interpretohet nga Robert De Niro.

r.b/NOA

KOMENTE