English

Një fëmijë për Alessia Marcuzzi dhe Francesco Fachinettin ?

Itali, 31 Janar NOA - Alessia Marcuzzi, partnerja e Francesco Fachinetti, me sa duket është në muajin e dytë të shtatzënisë. Lajmi është zbuluar nga e përjavshmja “Gente”.

Me sa duket prezantuesja e Big Brother, për të luftuar të gjendjet e përzierjes, bën që frutat t’ia shërbejnë në dhomën e saj.

Ende nuk ka ardhur një konfirmim nga vetë çifti, por me sa bëhet e ditur gjithçka është e vërtetë dhe prezantuesja bukuroshe italiane është shtatzënë prej dy muajsh.

r.b/NOA

KOMENTE