English

Kosovë, përfundojnë marrëveshjet qeverisëse

Prishtinë, 20 shkurt 2011, NOA- Ditën e sotme është nënshkruar edhe marrëveshja e fundit e koalicionit qeverisës së Kosovës.

Drejtuesit e PDK-së dhe ata nga Lista “Ibrahim Rugova”, pas takimeve të zhvilluara pa praninë e mediave kanë nënshkruar marrëveshjen për koalicion.

Mediat Kosovare konfirmojnë për zyrtarizimin e koalicionit duke thënë se nga marrëveshja e arritur, Lista do të ketë një zëvendëskryeministër, Ministrinë e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor dhe do të ketë dy zëvendësministra.

“Zëvendëskryeministër do të jetë Bujar Bukoshi, ndërsa Ministrinë e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor do ta udhëheqë Dardan Gashi”, ka thënë Astrit Haraçija.

Mësohet ndërkaq se postet e zëvendësministrave do t’i mbajnë Fadil Kryeziu, në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Dardan Stublla, zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë.

Lista “Ibrahim Rugova” ka vetëm një deputet në Kuvend.

a.y/NOA

KOMENTE