English

Një statujë për Schwarzenegger

Kalifornia, 20 Shkurt NOA - Bëhet fjalë për një moment auto-celebrimi për protagonizëm dhe kjo në lidhje me ish-guvernatorin e Kalifornias, Arnold Schwarzenegger. Trupi muskulor i Terminator faktikisht ka urdhëruar një statujë të gjatë tre metra që do ta paraqesë në një pozim kulturor të tijin. Për të parë këtë vepër të artistit Ralph Crawford tashmë thuajse të përfunduar, Schwarzy ka shkuar në Idaho. Lajmi u bë i ditur nga televizioni lokal KBOI2. Skulptura do të ekspozohet në një muze që do di dedikohet Schwarzy në qytetin e tij të Thal, në Austri.

r.b/NOA

KOMENTE