English

Smartphone LG P990 Optimus Dual

SHBA, 20 Shkurt NOA - Raffaele Cinquegrana, menaxherja e produkteve të LG Electronics, ka prezantuar në mënyrë paraprake të riun e LG Electronics P990 Optimus Dual, smartphon-in e fuqishëm me sistem operativ Android të pajisur me chip Nvidia Tegra 2 dhe arkitekturë Dual Core. Një video, e cila absolutisht nuk duhet humbur, e cila paraqet mjaft mirë funksionalitetet e Optimus Dual, mbi të gjitha të atyre multimediale që prezantojnë dhe pikën më të fortë të këtij celulari, që vjen në dyqane në fund të muajit.

r.b/NOA

KOMENTE