English

Japoni, përurohet treni-plumb, do të udhëtojë me 320 km në orë

Tokio, 6 Mars NOA- Është nisur nga stacioni hekurudhor i Tokios treni më i shpejtë në Japoni. Hayabusa, është emri i trenit- plumb, mrekullia e fundit e hekurudhave të Japonisë, i cili do të lidhë në rreth tre orë Tokion me stacionin verior të Shin-Aomori (rreth 700 kilometra) dhe në mars të vitit 2013 do të arrijë rekordin kombëtar duke prekur shpejtësinë 320 km / h.

Për udhëtimin e parë në një akand on-line, një biletë e klasit të parë është shitur me një shifër rekord prej 385,000 jen (3.400 €), 23 herë më shumë se çmimin e saj i zakonshëm.

Shifra të larta ishin veçanërisht çmimet e biletave për Klasin Ekskluziv, i cili shkon përtej vijave ajrore të klasit të parë, duke afruar më shumë vende komode dhe shërbim të nivelit ekstra, mundësinë për të zgjedhur disa menu mes shumë të tillave, si dhe pajisjen me gazeta, pantofla dhe batanije.

a.e./NOA

KOMENTE