English

Një aeroplan privat i Libisë kalon mbi Greqi

Athinë, 9 mars, NOA - Një aeroplan privat i Libisë ka fluturuar mbi hapësirën ajrore të Greqisë në rrugën drejt Egjiptit.

Mediat greke citojnë burime të qeverisë të kenë thënë se nuk dihet kush ka qenë në aeroplanin e vogël civil dhe kujt i përket ai. Aeroplani ka fluturuar për 15 minuta mbi hapësirën ajrore të Greqisë, ndërsa piloti u ka thënë kontrollorëve grekë të fluturimit se po fluturonte drejt Egjiptit.

NOA/REF

KOMENTE