English

Revolucion në facebook, tani dhe filma në “streaming”

Tiranë, 9 Mars 2011- Facebook nuk është më vetëm një rrjet i thjeshtë social. Nga tani e tutje do të mund të shikojmë dhe filma direkt nga platforma: Zuckerberg dhe Warner kanë rënë dakord ti japin mundësinë përdoruesve të Facebook të marrin me qera filma në “streaming”.

Warner në fakt ka hedhur filmin e parë në dispozicion të milionave përdoruesve të rrjetit social më popullor në botë: "The Dark Night" seria e dytë e edicionit të fundit të Batman, por tani për tani ky “privilegj” është kufizuar në internet vetëm për përdoruesit e SHBA-së dhe së shpejti pritet të vijë edhe në Evropë.

a.e/noa

KOMENTE