English

Zv/ambasadori i BE: Duhet ndryshuar kodi i procedurës penale

Tiranë, 11 mars, NOA – Në disa raste, imuniteti i zyrtarëve ka rrezikuar procese të ndryshme gjyqësore, prandaj çështja e tij duhet të rishikohet.

Një fakt të tillë e ka përmendur sot Luigi Brusse, zv/ambasador i Bashkimit Evropian në Tiranë, duke dalë në mbrojtje të idesë së hedhur nga ambasadori amerikan, në tryezën për reformën në procedurën penale.

Duke folur më tej, për situatën e gjyqësorit në vendin tonë, Brusse theksoi se në legjislacionin e parashikuar rreth tij, duhet paraqitur sa më mirë realiteti shqiptar e për këtë arsye, sipas tij, ai duhet rishikuar dhe përpunuar ... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE