English

Në shitje apartamenti më i vogël

Angli, 18 Mars NOA - Një nga shtëpitë më të vogël në mbarë botën tashmë është në shitje në Framlingham, në Angli dhe kjo për një shifër të barasvlershme me 95 mijë sterlina. Apartamenti, me një gjatësi jo më shumë se 2 metër, shërbente si një zyrë tepër e vogël, por më pas ai u kthye në një banesë nga pronarët e vjetër. Përtej dimensioneve që ka kjo shtëpi, duhet thënë se gjithsesi ajo përbëhet nga një kuzhinë, një dhomë, korridor dhe nga një banjë me dush.

r.b/NOA

KOMENTE