English

Ricky Martin: Më shumë fansa pas “zbulimit”

Spanjë, 22 Mars NOA - Disa herë, krahas një lirimi të madh, dalja e vërtetë në tip për dikë, mund të sjellë dhe fat. Në ndryshim nga shumë muzikantë apo aktorë të tjerë, pasi rrëfimit të tij, Ricky Martin thekson se numri i fansave të tij është rritur ndjeshëm.

“Kam kaluar nga 500 mijë në 1.8 milionë fansa dhe kjo në Twitter”, - deklaroi ai.

Megjithatë ky është vetëm fillimi. Këngëtari portorikan ka folur gjatë ndarjes së çmimeve “Glaad”, të cilët janë vetëm për artistët homoseksualë.

“Kam ndjekur një proces të gjatë shpirtëror për rreth 5 vjet dhe sidomos gjatë dy viteve të fundit ndjeva nevojë për tu hapur me të gjithë botën”, - këto ishin fjalët këngëtarit në lidhje me rrëfimin e tij të homoseksualitetit.

r.b/NOA

KOMENTE