English

Për Sanchez është një sfidë Inter-Roma

Udine, 27 Mars NOA - Po bëhet gjithnjë e më e fortë konkurrenca për të siguruar shërbimet e Alexis Sanchez. Për futbollistin kilen të Udinezes ka mbërritur dhe “prenotim” i Romës, që me padronin e ri DiBenedetto kërkon menjëherë të marrë një kampion në skuadër dhe Snachez duhet thënë se ka cilësitë kryesore të tij.

Kjo lëvizje në merkato e Romës ka bërë që në krahun tjetër Moratti të përgatisë një “sulm” të ri me një ofertë më bindëse në drejtim të Udinezes pikërisht për Sanchez.

r.b/noa

KOMENTE