English

Britani e Madhe, në zbulim të thellësive të pa eksploruara

Britani e Madhe, 7 Prill NOA - Miliarderi britanik do të eksplorojë në bordin e një nëndetëseje të vogël, Hendekun oqeanik Marianne, i cili është dhe më i thelli i mbarë planetit.

Një veprim i cili nuk është ndërmarrë asnjëherë nga asnjë person tjetër.

Virgin Oceanic, është ky emri i nëndetëses të ideuar për këtë projekt dhe i parashikuar për vetëm një person. Prova e parë do të konsistojë në arritjen Hendekut të Marianne, që njihet si vendi më i thellë oqeanik i mbarë planetit tonë.

r.b/NOA

KOMENTE