English

Çmenden të gjithë pas fëmijës së dehur

SHBA, 7 Prill NOA - Është një film me metrazh të shkurtër dhe quhet “Las Palmas”, i cili është kurorëzuar dhe me çmim në “Goteborg Film Festival”.

Megjithatë trailerat e tij me shumë mundësi do të bëhen shumë popullore dhe kjo falë kripit ku shfaqet një vajzë shumë e vogël në gjendje të dehur në një bar.

Në harkun e pak ditëve prezantimi në rrjet ka tejkaluar 6 milionë vizitorë...

Vajza, e cila është rreth 2 vjeç, shfaqet duke pirë birra të shumta deri në një pikë ku këmbët fillojnë ti merren.

Me pak fjalë një skenë shumë e zakonshme në banakun e një lokali, por mosha e protagonistit e bënë atë shumë të veçantë.

Ky film me metrazh të shkurtër është drejtuar nga Johannes Nyholm, i cili nuk imagjinonte asnjëherë se kishte xhiruar një pjesë e cila do të kishte një popullaritet kaq të madh.

r.b/NOA

KOMENTE