English

Berisha: Qeveria do të mbështesë çdo projekt për Korçën

Korçë, 10 prill, NOA – Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot nga qyteti i Korçës së qeveria do të mbështes çdo projekt që do të sjellë pushteti vendor. “Jam sot këtu tek ju, për të përshëndetur dhe për t’u paraqitur kandidatin e aleancës për qytetarin, një nga bijtë më të shquar të këtij qytetit, z. Andera Mano. Për t’u premtuar se 4 vitet që vijnë Qeveria Shqiptare do të mbështesë çdo projekt që do të hartoni me Andra Manon për Korçën”, tha ai.

Në Korçë, kryeministri Sali Berisha ka prezantuar kandidatin e koalicionit “Aleanca për Qytetarin”, Andrea Mano, duke theksuar se ai është kryetari i ardhshëm i bashkisë.

“Gjatë katër viteve që vijnë Korça do të njoh transformimet më të mëdha, Korça do të jetë turistike, e biznesit, universitare dhe e mirëqenies”, tha Berisha. Ai shtoi se alternativa e Manos është zhvillimi i qytetit dhe qendrës së tij.

Kryeministri shtoi se vendi po s’zhvillohet. “Brukseli njoftoi se ekonomia shqiptare është me e sigurta dhe ecën me ritme më të shpejta”.

a.k.NOA

KOMENTE