English

Meta në Fier: Punësimi, kryefjala e kandidatëve të “Aleancës për Qytetarin”

Fier, 10 prill 2011, NOA-(Update) Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta u ndal në Fier për të prezantuar kandidatin e maxhorancës për bashkinë e qytetit Ilir Bele, si dhe kandidatët për këshilltarë të LSI-së.

“Ne ecim drejt 8 majit me bindjen e plotë se të gjithë qytetarët shqiptarë në Tiranë e në Fier dhe kudo në të gjithë Shqipërinë janë të qartë se zgjedhjet e 8 majit janë në radhë të parë për to. Edhe në Fier janë për ta. Dhe jam shumë dakord me kandidatin e “Aleancës për qytetarin”, nuk duhet të punojë më Fierin për kryetarin Bashkisë, por duhet të punojë kryetari i ardhshëm i Bashkisë për Fierin”, u shpreh Meta gjatë fjalës së tij.

Sipas kreut të LSI-së, Fieri është qyteti i mundësive të mëdha ekonomike dhe për këtë arsye, Ilir Bele duhet të jetë në krye të bashkisë, pasi këtij qyteti i duhet një kryetar në shërbim të qytetarëve.

Më tej Meta u kërkoi kandidatëve për këshilltar bashkiakë që të punojnë në mënyrë që të rrisin në mënyrë të fuqishme përfaqësimin e LSI në të gjitha këshillat bashkiake dhe të komunave, për tu përfaqësuar sa më mirë interesat e komunitetit.

Kreu i LSI-së shtoi se, qytetarët në 8 maj do votojnë për veprat jo për demagogjitë, pasi punësimi do të jetë kryefjala dhe angazhimi i kandidatëve të “Aleancës për Qytetarin”.

Ai u kërkoi qytetarëve Fierakë që tu japin përkrahje përfaqësuesve të koalicionit, pasi Meta shprehu bindjen se në 8 maj një ndryshim shumë i madh do të ndodhë edhe në Fier, pasi shtoi ai, ky ndryshim do t’i ndihmojë qytetarët e Fierit të jenë më të bashkuar për të ardhmen e tyre.

Lista e LSI-së për qarkun e FIER-it

30- Bashkia Lunshnje- Albert SANXHAKU

31 - Komuna Frakull- Enver TROKA

32- Komuna Libofsha- Nikolla ZAKA

33- Komuna Portëz- Artur BOGDANI

34- Komuna Topoj- Sotir ZARKA

35- Kmonua Greshicë- Baftiar BAKIU

36- Komuna Kutë- Gentian DERVISHAJ

37- Komuna Gradisht- Maksim CAULI

38- Komuna Golem- Refit ÇELA

39- Komuna Tërbuf- Astrit DERVISHI

40- Komuna Kurjan- Hamza TORO

a.y/NOA

KOMENTE