English

Kulla rekord e ndërtuar me lego

San Paolo, 13 Prill NOA - Nga dita e sotme në San Paolo, në Brazil është arritur një rekord i ri. Pikërisht në këtë qytet gjendet kulla me e lartë në mbarë botë, e cila është ndërtuar falë lojërave formuese Lego.

Kjo vepër ka arritur në një lartësi prej 31.19 metrash.

Në këtë mënyrë është mposhtur rekordi i mëparshëm, i cili gjendej në Santiago të Kilit dhe ishte pikërisht një kullë e gjatë 25 metër.

r.b/NOA

KOMENTE