English

Puthja nëpërmjet ueb-it është e mundshme

Kajimoto, 4 Maj NOA - Vjen nga laboratorët e Universitetit të Kajimoto (Elektro Komunikim) teknologjia më e re, e cila mundëson që dy persona që takohen në çat të puthen.

Ky instrument, siç shihen në një video të publikuar në youtube është i përbërë nga një mbështjellë plastike, që i përgjigjet stimujve ndaj një instrumenti tjetër të njëjtë.

Kjo teknologji e re, i mundëson një çifti që të mos ndiejnë peshën e mungesës fizike kur janë në distancë, madje dhe në rastet kur njëri prej partnerëve largohet për motive pune.

r.b/NOA

KOMENTE