English

Rama: Do të ndërtojmë banesa sociale

Tiranë, 4 maj, NOA – Kryetari i Partisë Socialiste dhe kreu i Bashkisë së Tiranës, Edi Rama ishin i pranishëm sot në inaugurimin e 385 banesave sociale në Shkozë. Rama u shpreh se ky është një premtim i mbajtur dhe realizim i një projekti që synon të zgjidhë problemet social.

Ai u shpreh se Bashkia synon të ndërtojë edhe më tepër projekte me marrjen e shumicës në Këshillin Bashkiak. Duke folur për mënyrën e financimit, Rama u shpreh se kreditimi do të jetë me interesa të ulët për kategorinë që do të banojë në këtë pjesë.

“Kjo nuk është një geto e Entit të Banesave. Enti i Banesave është pa vizion për të bukurën. Ky kompleks është i standardeve evropiane dhe politika jonë punon për të realizuar ëndrrën”, tha kreu i PS-së.

Rama tha se pas 8 majit do të nderohen 1 mijë apartamente për familjet në nevojë dhe që kanë probleme me strehimin.

a.k/NOA

KOMENTE