English

Veza me instruksione përdorimi të shkruara mbi të

SHBA, 4 Maj NOA - Shpesh herë kur blejmë produkte, na paketimet e tyre shpjegohet mënyra se si mund ti përdorim.

Ka lindur pyetja, pse diçka e tillë të mos zbatohet tek vezët?

Ndaj këtij problemi të ngritur, janë përgjigjur shpikësit e Bot-Egg, një robot i aftë të shkruajë mbi objekte sferike, madje dhe shumë delikate, pikërisht si veza.

Dhe si rezultat mund të themi se mbi vezë është shkruar i gjithë manuali i përdorimit të saj, siç tregohet në figurën përkrah.

r.b/NOA

KOMENTE