English

Coca Cola mbush 125 vite

Atlanta, 11 Maj NOA - Coca Cola që prej 125 vitesh ka shuar etjen e të gjithë botës dhe tashmë ka festuar përvjetorin e saj duke festuar në mbarë botën.

Duke u nisur nga Atlanta, ku është dhe selia kryesore e pijes më të njohur në mbarë botën, vend në të cilin Coca Cola ka mbushur të gjithë qytetin me drita, slogane historike dhe aksesorë të tjerë.

Për të celebruar këtë event, Coca Cola ka vendosur të synojë në memorien dhe në gëzim, duke ideuar një fushatë publicitare të gjithë atyre personave që e kanë dashuruar këtë pije.

Do të jetë një kthim prej 30 sekondash në të shkuarën, që do të shfaqë momentet më të shënuara gjatë 125 viteve të fundit, duke ndarë me personat momente speciale gëzimi.

r.b/NOA

KOMENTE