English

Me të brendshme femrash për të denoncuar shpyllëzimin

Victoria, 25 Maj NOA - Meshkuj dhe femra, të gjithë të veshur me të brendshme femërore, ku shumica e tyre kanë qenë aktivistë të “The Wilderness Society” kanë protestuar në Sydney, në Australi, për të denoncuar shpyllëzimin që po ndodh në shtetin e Victorias dhe kjo për të prodhuar letra, në vend që të krijojnë plantacione të kontrolluara të disponueshme për kontinentin.

Shkrimi “Victoria’s secret”, që shfaqet në letrat që mbajnë këto persona në duar, nuk u referohet firmës së veshjeve femërore, por sekretit që fsheh Shteti australian që quhet Victoria.

r.b/NOA

KOMENTE