English

Teste mbi cigaren elektronike

Milano, 25 Maj NOA - Instituti onkologjik evropian (Ieo) në Milano do të zhvillojë teste për të verifikuar efikasitetin e cigareve elektronike në lidhje me vesin e duhanpirjes.

Diçka e tillë ka përfshirë 25-30% të italianëve dhe që duhet thënë është gjithnjë e në rritje mes të rinjve dhe femrave.

“Në observimet e para që janë kryer – ka shpjeguar Instituti onkologjik – cigarja elektronike mundtë jetë një instrument i një efikasiteti shumë të lartë”

Është pothuajse një cigare e vërtetë, e cila shkakton vetëm tym të aromatizuar dhe i premton duhanpirësve kënaqësinë e një cigareje të vërtetë.

r.b/NOA

KOMENTE