English

Britani e Madhe, gjyshi me më shumë tatuazhe

Britani e Madhe, 5 Qershor NOA - Tommy Wells është një gjysh: është në një moshë 69-vjeçare, ka shumë nipa e mbesa dhe mban në trup më shumë se një mijë tatuazhe. Në Britaninë e Madhe është cilësuar si “Personi me më shumë tatuazhe” në këtë vend.

Vetë ai, me shumë krenari ka treguar se të gjithë trupin e ka të mbuluar me tatuazhe.

Ai është i përfshirë nga tatuazhet në të gjithë trupin në kuptimin e parë të fjalës, madje dhe në pjesët intime, ku për të arritur këtë rezultat nga koka tek këmbët, Tommy Wells ka punuar në 52 vitet e fundit.

r.b/NOA

KOMENTE