English

I riu nga Shkodra, vrasje për një “Like” në Facebook

Ekskluzive NOA - Djali 26 vjeçar nga Velipoja në rrethin e Shkodrës, i shtyrë nga pasioni ekstrem për Facebook, ka arritur të vrasë vetëm për një “Like”. Por ndonëse ka dashur t’i fshihet policisë, është zbuluar me një faqe tjetër që kishte hapur dhe para pak orësh është prangosur.

Në edicionin e lajmeve të orës 19.00 të NOA, gjeni materialin e plotë dhe foto.

KOMENTE