English

Teknologjia dhe inovacioni, prioritet e UE

Itali, 17 Qershor NOA - Teknologjia dhe inovacioni: janë prioritet e Unionit Evropian për të përmirësuar prodhueshmërinë e agrikulturës dhe për të përballur me çështjen e marrjes së ushqimit.

Është kjo ajo që është pohuar në mbledhjen e ekspertëve në Bruksel, në një seminar të organizuar nga Parlamenti Evropian nga Barilla Center for Food & Nutrition.

“përballë një problemi të sigurisë së ushqimeve në mbarë botën nuk mund të bëjmë gjë tjetër përveçse të presim”, ka konfirmuar nëpërmjet një video-mesazhi Paolo De Castro, president i Komisionit agrikulturor në Parlamentin Evropian.

r.b/NOA

KOMENTE