English

Mlladiç i varfër, kërkon ndihmë nga shteti

E diel 19 qershor 2011, NOA- Ish-gjenerali Serbo-Boshnjak Ratko Mlladiç duket se nuk është mirë nga gjendja ekonomike.

Kjo pasi siç flitet në mediat e Ballkanit familja e tij pritet të kërkojë nga Serbia dhe Bosnja që ti mbulohen shpenzimet për mbrojtjen në procesin gjyqësor të Hagës.

Ky fakt është konfirmuar edhe nga avokati mbrojtës i Mlladiç, i cili deklaroi se i ka dhënë atij një listë me këshilltarë dhe avokatë që mund t’i përdorë gjatë procesit.

a.y/NOA

KOMENTE