English

Bluza inovative që karikon baterinë e celularëve falë tingujve

SHBA, 22 Qershor NOA - Orange ka prezantuar një aksesor për celularë padyshim tepër të veçantë dhe unik në llojin e tij.

Bëhet fjalë për një T-Shirt që kakrikon baterinë e celularit shumë thjesht nëpërmjet tingullit.

Pjesë e një fushate promocionale, bluza karikuese e operatorëve ndërkombëtarë është një prototip aktualisht në rrugë perfeksionimi që gjeneron energji nga valët zanore (në mënyrë të veçantë të atyre të ulët) për të stimuluar materialin të elektrizohet dhe në këtë mënyrë përftohet elektricitet.

r.b/NOA

KOMENTE