English

Oqeanet janë në rrezik (VIDEO)

Një panel ekspertësh ka thënë se oqeanet në botë, janë duke u dëmtuar në aq shumë mënyra, sa që e kanë bërë situatën të jetë edhe më e rëndë seç ishte menduar fillimisht.

Ata thonë se problemet shkaktohen nga ngrohja globale dhe disa probleme të tjera të shkaktuara nga njeriu.

Këto probleme përfshijnë peshkimin e tepruar, rritjen e aciditetit nga sasia e madhe e dioksidit të karbonit dhe shkrirjen e akullit të detit.

Video: Greenpeace

111

KOMENTE