English

Paris Hilton dhe Cy Waits janë ndarë

SHBA, 22 Qershor NOA - Paris Hilton është sërish single.

Biondja është ndarë në mënyrë përfundimtare me të fejuarin e saj Cy Waits dhe është sërish beqare dhe e lirë.

Pikërisht diçka e tillë ka ndodhur me fillimin e verës,që lidhet ngushtë dhe me shumë flirte të reja që nisin gjatë kësaj periudhe në botën e showbiz-it .

Megjithatë duhet theksuar se të ndjekësh hapin e Paris është tepër e vështirë dhe me sa duket Cy nuk ja ka dalë dot mbanë, ritme tepër të shpejta dhe gjithmonë në objektivat e fotografëve dhe kamerave.

Me sa bëhet e ditur arsyet e ndarjes nuk janë të lidhura me tradhti apo të dashur të tjerë, por të dy si Paris dhe Cy kanë vendosur se në këtë mënyrë nuk mund të vazhdohej më dhe janë ndarë në mënyrën më të thjeshtë.

r.b/NOA

KOMENTE