English

Siri, 14 të vrarë në të premten “ e rrëzimit”

Bejrut, 24 qershor 2011 NOA- Të paktën14 protestues rezultojnë të vrarë nga forcat e sigurisë në zonën Homs në Siri.

Dita e sotme është e premtja e 15-të e protestave dhe është cilësuar nga aktivistët si “ e premtja e rrëzimit të regjimit” të presidentit sirian Bashar al-Assad.

a.q/NOA/ANSA

KOMENTE