English

Siri, vazhdon masakra e regjimit kundër aktivistëve

Bejrut, 5 gusht 2011, NOA – Dhjetra civilë janë vrarë gjatë protestave anti – qeveritare në Hama, kryeqendren e rebelimit.

Sipas televizionit Al Xhazira, gjate ditës u regjistruan viktima, në rradhët e aktivistëve edhe në Daraa dhe Nawa. Një banor i Hama tha se agjentë të forcave të sigruisë kanë qëlluar kundër cilitdo që protestonte në rrugë.

a.q/NOA

KOMENTE