English

Pretendimi i rebelëve: Kemi rrethuar Gadafin

Tripoli, 25 gusht 2011, NOA – Rebelët libianë deklarojnë se kanë rrethuar disa ndërtesa në Tripoli. Sipas rebelëve, në njërën prej tyre po fshihet Gadafi dhe djemtë e tij. Ata pretendojnë se kjo strukturë gjendet jo shumë larg “kompleks - bunker” të kolonelit.

“Ata po janë të gjithë bashkë, në një vrimë të vogël”, tha njëri prej rebelëve që po merr pjesë në luftimet e ditëve të fundit në Libi.

a.q/NOA

KOMENTE