English

The Sims zbarkon në Facebook

SHBA, 25 Gusht NOA - Vjen dhe në Facebook The Sims, video-loja e shpikur 11 vite më parë nga Will Wright e cila duhet thënë se prej kohësh ka qenë pjesë e kompjuterëve PC dhe atyre me lojëra.

Ajo mundëson në mënyrë krejtësisht virtuale krijimin dhe integrimin në jetët sociale të të tjerëve.

Asgjë e re, përveç faktit që The Sims Social do të përplaset me një platformë prej 700 milionë përdoruesish në rrjetin social të Zuckerberg dhe që paraqet një stil jete tëe “lehtë”, dashurie, miqësie, por dhe grindjesh, shakash dhe shumë gjërave të tjera.

r.b/NOA

KOMENTE