English

Video-Lojëra, PES 2102 do të paraqitet me C.Ronaldon

Gjermani, 25 Gusht NOA - Cristiano Ronaldo, futbollisti i Real Madrid, do të jetë kopertina e re e PES 2012.

Pro Evolution Soccer duhet theksuar se është loja e futbollit më e shitur në mbarë botën.

Konami Digital Entertainment e ka njoftuar me rastin e panairit të Gamescom në Gjermani.

Në edicionin e ri janë shtuar Teammate Control dhe sistemi i Active AI (Inteligjenca Artificiale Aktive).

Ajo siguron që shokët e skuadrës të punojnë për të krijuar hapësira dhe mbështetje në sulm e mbrojtje.

r.b/NOA

KOMENTE