English

Paradis, mama e një fëmije down

Kanada, 2 Shtator NOA - Një mama, Jacqueline, dashuria e së cilës për Laurent, të birin 7-vjeçar të sëmurë me sindromën down në Parisin e fund viteve 60 kthehet në një obsesion të vërtetë.

Gjithçka vazhdon me ndëshkime trupore dhe zgjedhje strategjike, në momentin që fëmija lidhet me Vero, një bashkëmoshatare e tij dhe kjo e sindromën down,

Është ky personazhi që do të paraqesë këngëtarja dhe aktorja franceze Vanessa Paradis (bashkëshorte e Johnny Depp me të cilin ka dhe dy fëmijë), në “Cafe de Flore”, filmin e kanadezit Jean-Marc Vallee.

r.b/NOA

KOMENTE