English

Princ Harry, seksi dhe elegant

Londër, 2 Shtator NOA - Ka mbërritur në një mënyrë krejtësisht të papritur, princi Harry i Anglisë.

Ai i ka surprizuar të gjithë me prezencën e tij në edicionin 2011 të .

Për të ka qenë një mirëpritje tepër e ngrohtë nga i gjithë publiku.

Pasi e panë në mënyrë të harbuar në Kroaci, këtë radhë djali i vogël i Dianës është prezantuar për publikun tepër elegant.

Me një veshje blu, kravatë “ton sur ton” dhe shprehjen e përhershme në fytyrë: që duhet thënë se është disi seksi.

r.b/NOA

KOMENTE