English

Luhrmann xhiron Gatsby me DiCaprio

SHBA, 7 Shtator NOA - Kanë nisur ditën e sotme në studiot e FoxSidney, xhirimet e “Të madhit Gatsby”, nga romani i Francis Scott Fitzgerald, i drejtuar nga australiani Baz Luhrmann. Protagonist do të jetë Leonardo Di Caprio në rolin e heroit Jay Gatsby, me Tobey Maguire në rolin e Nick Carraway dhe Carey Mulligan në atë të Daisy Buchanan,

Ndërsa veterani i Bollyëood Amitabh Bachchan do të jetë ortaku biznesmen i Gatsby,

Wolfheim.

r.b/NOA

KOMENTE